به مناسبت هفته دفاع مقدس وبینار هفته دفاع مقدس نمایش اقتدار و صلابت ملت ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان جنوبی ، ششم مهرماه سال جاری ، وبینار کشوری هفته دفاع مقدس ،نمایش اقتدار و صلابت ملت ایران با تلاش امور فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان جنوبی و همکاری دفتر بسیج اساتید کارکنان دانشگاه برگزار شد . این وبینار با حضور دکتر غلامرضا زمانی ، معاونت اداری و مالی دانشگاه فنی و حرفه ای ، جناب دکتر رضا مهدی ، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای ، جناب سرهنگ برزگر پیشکسوت و رزمنده دفاع مقدس و محمدرضا مالکی ، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان جنوبی ، با آیاتی چند از کلام الله قرآن کریم برگزار شد .
مالکی ، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان جنوبی ، ضمن خیر مقدم به میهمانان حاضر در جلسه ، یاد امام و شهدا و به ویژه سرداران شهید استان خراسان جنوبی ، شهیدان کاوه ، ناصری ، رحیمی ، آهنی، آخوندی و فایده را گرامی داشت. وی خاطر نشان کرد که ، رزمندگان اسلام به جز ایمان هیچ نداشتند و دست خالی جنگیدند ، انشالله که ماهم قدرشناس آنان بوده و از ایشان الگو بگیریم .
در ادامه جلسه دکتر رضا مهدی ، ضمن پاسداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس ، گفت: که شهیدان همه رکوردهای لازم را زدند و تمام هستی را به میدان آوردند .ما هم باید این فرهنگ را حفظ کنیم و هرچه در توان داریم ، برای خدمت به کارگیریم . شهدای ما سرفراز در تاریخند و اگر امروز ما در برابر ظلم دنیا می ایستیم ، این روحیه و فرهنگ ایستادگی در برابر ظلم ، از ۸ سال دفاع مقدس به ما رسیده و باید از این فرهنگ برای ساختن آینده و فرزندانی قوی استفاده کنیم . ایثارگران گوهرهایی دستنیافتنی هستند و توجه به خانواده های ایشان و تربیت فرزندانشان که اینگونه درخشیدند ، باید روش تربیتی و معیاری شاخص باشد ،که به مدارس و دانشگاه ها منتقل شود .
پس از آن دکتر زمانی ، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و رزمندگان سالهای دفاع مقدس ، آرزوی سلامتی و توفیق خدمتکاران صدیق نظام به خصوص رهبر انقلاب را داشت . ایشان با تاکید بر اینکه چطور باید پاسداشت رزمندگان را عملیاتی کنیم افزود: برای پاسداشت مناسب باید ، الگوبرداری از اتفاقات هشت سال دفاع مقدس داشته باشیم و در سازمانها و شرایط مختلف استفاده کنیم ، تا بهره کافی ببریم . غریب ۳۱ هزار شهید دفاع مقدس داریم که چنانچه درصدی از رفتارهای ایشان را الگوبرداری کنیم ،کافیست .
یکی از این رفتارها ی رزمندگان و شهدا این است که ، رزمندگان و شهدا خودشان را موظف به انجام تکلیف میدانستند ،که در این صورت همه موانع کنار زده میشود . رفتار دیگری که باید الگو برای ما باشد ، انجام تکلیف بدون قید و شرط و رعایت سلسله مراتب و تشکیلات است . نقش دانشگاه ها در انتقال این رفتارها بسیار مهم است . دانشکاه باید مرکز حرکت و شکل دهی به تصورات جامعه باشد . دانشگاه مرکز رفرنس جامعه است . وقتی اینان وارد میدان شدند ، جنگ را با تکنولوژی کاملتری پیش بردیم . دانشگاه ها نقش خوبی را در آن زمان ایفا کردند و اکنون رسالت همکاران ما در دانشگاه صیانت از مرزهای علمی و دانش کشور است . الآن رزمنده بودن در این مقوله معنی پیدا می کند. در انتهای جلسه نیز سرهنگ برزگر ، پیشکسوت و رزمنده دفاع مقدس ضمن گرامیداشت خاطره شهدای جنگ تحمیلی و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس ، با ذکر خاطراتی ، یادآور خدمات رزمندگان در آن سالها شد.